2010. szeptember 11., szombat

Today is the first day of the rest of our lives.

Holnap megyek Edinburghba, ahol a University of Edinburghban fogok tanulni Mechanical Engineering with Management szakon. Egyből másodéves leszek, mert az IB-t olyan erősnek ítélték, hogy megadták az 1. évemet. Vicces, hogy ismét Dorkával együtt megyek, pont mint karácsony után itthonról vissza Duinoba, ugyanis Ő Glasgowban fog tanulni, ami kb 80 kmre van Edinburghtól, a suli pedig ugyanakkor kezdődik.
Fergeteges nyár volt ez a mostani. Ott kezdődik, hogy ilyen hosszú szünetem még sosem volt és gyanítom nem is lesz. Gyakorlatilag május 24-én volt évzáróm és csak szeptember 20-án kezdődnek az egyetemi óráim. Szóval több mint 4 hónapig nem kellett órákra járnom.
Hogy mit is csináltam ez idő alatt?
Dolgoztam Gradoban, voltam Lettországban és Fehéroroszországban. Nyaraltam, buliztam Zánkán, Balatonfüreden, Fövenyesen, Káptalanfüreden, Siófokon, Makádon, Soltvadkerten, Gyálon, Pilisen meg persze Budapesten a teljesség igénye nélkül. Jártam Szolnokon is...az egy olyan történet kezdete vagy vége, amelyet még én magam sem látok át...
Tegnap volt ifis búcsúbulim. Kaptam tőlük ajándékot is, egy pólót, amelyen egy csomó közös képünk van. Köszönöm nektek barátaim!:) Nem csak a pólót, hanem az összes szeretetet és mókát amivel megkínáltatok mostanában. Hogy is volt? A barátok: barátok! :)
Holnaptól életem egy új szakasza kezdődik. Habár részben a United World College-nak köszönhetem, hogy egy olyan rangos egyetemre megyek tanulni, mint a University of Edinburgh, a 2 éves duinoi interkultúrális kirándulásomnak vége.
Éppen ezért Én és a főszerkesztőm (az Apukám) úgy döntöttünk, hogy a www.attilainduino.blogspot.com blogot ünnepélyesen lezárjuk, és elkezdünk egy újat www.attilainedinburgh.blogspot.com néven. Így aztán az, akit a UWC, az EVIME vagy Olaszország érdekel, azok nem fognak meglepődni azon, hogy a nyitólapon vöröshajú, szeplős férfiak szoknyában dudálnak mindenképpen, akit viszont Edinburgh izgat, annak nem kell megtanulni az IB, SAT, TOK, EE, CAS és egyéb rövidítéseket. Akit a UWC élet érdekel, annak tudom ajánlani a zerom, Túry Márton blogját, aki most elsős Duinoban: http://mlogol.blogspot.com/
Köszönöm az olvasóimnak a figyelmét és remélem továbbra is figyelemmel fognak kísérni.
Végül, pedig had adjam meg a tartozásomat az idei nyári egy hetes lettországi tábor képeiből, ahol mint nemzetközi rendező voltam jelen:

http://picasaweb.google.com/114417273342292422482/GoGlobalGoGreenIlga#
http://picasaweb.google.com/114417273342292422482/GoGlobalGoGreenIlga2#
De ez a tábor a múlté. A jövőm (egy része) Edinburghban van:
http://www.iranyskocia.hu/
http://www.ed.ac.uk/home
És egy Green Day idézet jár a fejemben:
"Today is the first day of the rest of our lives."

1 megjegyzés: