2010. szeptember 16., csütörtök

sétafika

Tegnap volt a Societies' and Sports" Fair, ami lényegében azt jelenti, hogy az összes iskolai klub/egylet kiállít magának egy standot és megpróbál minél több új tagot toborozni.
Engem elég sok érdekelt a sportok közül: trambulin, bringa, tenisz, breakdance, jéghoki, swing... de sajnos ez már nem UWC. Itt már keményen kell fizetni mindegyikért. Szóval nem tudom, hogy végül melyikhez csatlakozok, ha csatlakozok 1általán.
Aztán kipróbáltam azt a Sport Center-t, ahova múltkor elkísértem Kolost és Ildit. Falmászással kezdtem, amitől fél óra után leszakadt az alkarom. Akkor elkezdtem sorjában kipróbálni a menőbbnél menőbb kondigépeket, de nem akartam magamat nagyon meggyilkolni, hiszem egy csomó sportnak ezen a héten lesz még ingyenes próbája. Úgyhogy végül a jól bevált fekvő+felülés kombót csináltam. Minek is nekem kondibérlet? Amúgy azért, mert egy csomó sportot ennek a komplexumnak a tornatermében tartanak. Gondoltam ha lúd, akkor legyen kövér, ezután az uszodát is kipróbáltam, ahol Kolossal is összefutottam. Hazáig pedig futottam.
Együtt vacsoráztam 2 olasszal, akik közül az egyikkel tegnap találkoztam, szintén vacsinál. Az elég vicces volt: jött 2 srác, az egyik úgy köszönt, hogy "Hi, how u doin?" de még a szemembe sem nézett. Na mondom, ez amerikai. Tényleg az volt. A másikról pedig az 1. mondata után levágtam hogy olasz. Ő Matteo. Az akivel most vacsizott, az szintén Matteo. Szóval vacsi után a 2 Matteoval meg néhány lánnyal campus tourt tartottunk, megmutattuk egymásnak egymás szobáját. Aztán elindultunk a városba. Rohadt sokat sétáltunk, meg ücsörögtünk is. Egyedül az az 1 órás sorbanállás nem kellett volna, ami ahoz kellett, hogy lejussunk egy zsúfolt clubba, de a lányok ragaszkodtak hozzá. Na de összességében jó volt. Mivel Öcsi is csatlakozott hozzánk én jártam legjobban a nyelvekkel.
Ma még nemtom mit csinálok, de asszem kipróbálok 1-2 sportot/táncot délután. Az első óráim hétfőn lesznek. Addig tulajdonképpen nincs semmi más időhöz kötött dolgom.

1 megjegyzés:

  1. A szabadidőd terhére esetleg készíthetnél pár tucat fényképet, aztán ide velük ;)

    VálaszTörlés