2010. október 15., péntek

Teniszezni acélbetétesben???

Már régóta terveztük, hát kedden elmentünk a szobatársammal, Walterrel teniszezni. Itt van ugyanis hozzánk közel a Meadows park, ahol van kb egy tucatnyi teniszpálya, melyek ingyenesen használhatóak.
Persze a talaj minősége nem a legjobb, habbetonnal nevezném, ami elég random módon terelgeti a labdát. Jah, labda. Walter vett 3 dbot vhol a környéken. Kb 15 perc játék után a 3 labda 6 részre szakadt. Szerencsére nem igaz az a hiedelem, hogy a skótok fukarok, mert a mellettünk játszó társaság megajándékozott bennünket 3 normális labdával. Nagyon jól mulattunk és ami elég szerencsés, hogy szinte ugyanazon a szinten vagyunk Walterral. Elkezdtünk egy szettet játszani és 5 játékon át mindkettőnk hozta a saját adogatását. Aztán meg jött 2 srác, hogy nem akarjuk-e őket véletlenül a sárga földig alázni párosban. DE, hát így is lett.
Eldöntöttem, hogy veszek egy teniszütőt, mert ez így nem kóser, hogy mindig kölcsön kell kérnem valakitől.
Mostanában sok mindent várásolok Ebayről, most éppen ütőt, sisakot, pedált, meg dolgozósköpenyt (a laboratóriumi órákra) keresek. Tegnap vettem egy acélbetétes cipőt, mert az is követelmény a suliban. Sikerült gumtreen 30 fontért találnom egy second hand, de vadonat új Dr Martenst, ami boltban 60 font lenne.
Ünneplősnek is jó lesz, ha a másik szétmegy.:)
Csináltunk közös képet Walterral tenisz alatt, hogy kitegyük őket majd az ajtónkra kívülre.
Csakhogy mint kiderült ezt sem szabad. Már le is szedték az előző dekorációmat. Állítólag még belülre sem lenne szabad... Hát mi folyik itt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése