2011. szeptember 18., vasárnap

Misha in Genova

Pénteken délután megérkezett Misha. Sétálgattunk a városban, megmutattam neki azt a környéket ahol most lakom és azt, ahova költözök. Ő is a költözést javasolta. Este egy vacsorára voltunk hivatalosak többi Erasmusos diákhoz utána pedig bulizni mentünk velük.
Szombaton strandolni voltunk a tengerparton Chiaraval és 2 lengyel csajjal, akik szintén Erasmusosok. Hazafele megéheztünk és felajánlottam, hogy főzök egy lecsót az egyik lány konyhájában.
Magyaros összetevők híján kicsit szokatlanra és hígra sikeredett, de azért mindenki kinyalta a tányérját maga után. Este leszakadt az ég, úgyhogy nem tudtunk bulizni menni, csak kártyáztunk és megtanítottam nekik a Perudot. Ilyen értetlenül még soha senki nem állt hozzá ehhez a játékhoz. Az egyik lengyel annyira ideges lett attól, hogy nem érti, hogy inkább ki ment cigizni. Csalódtam benne! :D
Vasárnap pedig pihentünk illetve a kikötőben mászkáltunk Mishával, akinek a vonatát sztrájk miatt törölték, így csak este 6 órakor tudott visszaindulni Milánóba.

2 megjegyzés:

  1. Ciao ciao!!! Che bello che sei arrivato a Genova! Non essere preoccupato!! Forse Genova é un po' sporco ma chi se ne frega??? Sei fortunato, amico! Anch'io vorrei vivere in Italia... che manchezza! :) Tanti abbracci!!! *

    Edina

    VálaszTörlés
  2. Hehe, látom minden alkalmat kihasználsz, hogy olaszul beszélhess/írhass. Jól teszed, nehogy elfelejtsd, amit ilyen szépen megtanultál egyszer. :) Köszi a biztatást! Szólj ha erre jársz! :)

    VálaszTörlés