2011. október 12., szerda

Milano with Misha

Már az előző hétvégén meg akartam látogatni Mishát, aki nálam már volt 3 hete. De mivel arra a hétvégére lebetegedtem csúsztatni kellett a dolgot a mostani hétvégére. Viszont közbejött egy-két olyan programlehetőség, amit nem szerettem volna kihagyni. Először is szombaton egy közeli faluban dirt jump fesztivált rendeztek a helyiek és meghívtak engem is. Vasárnap pedig egy másik közeli faluban lett volna egy kis fun box verseny, amin szintén szívesen részt vettem volna.

Így tehát egész héten a hétvégémen gondolkodtam, mert tudtam, hogy Misha nagyon vár és tuti jót, de nem megismételhetetlent mulatnánk együtt, viszont ezek a bicós rendezvények csak most vannak és sok környékbeli riderrel megismerkedhetnék.
Legalább 3x meggondoltam magam és éppen a 4-re készültem pénteken suli után, amikor hazamentem és veszettül elkezdtem az interneten kutatni, illetve felhívogatni minden illetékest. Több mint 1 órámba telt, mire meghoztam a végső döntést. Kiderült hogy a szombati rendezvény inkább csak egy kis éjszakai bemutatózás majd buli. Az ottani néhány srác néhány srác nagyon profin tolja, úgyhogy a bemutatózásban nem sok hasznomat vették volna, főleg nem éjszaka egy ismeretlen pályán.
(Video a tavalyi rendezvényről itt látható: http://www.youtube.com/user/CPGANGchannel?blend=8&ob=5#p/u/0/YjjykhjqM3g )
Nem mellesleg este 8kor kezdtek volna el bicózni, nekem pedig 10kor jött volna Genovába az utolsó vonatom. A vasárnapi pálya meg elég kezdetlegesnek tűnik az internet alapján, drága lett volna az utazás és ott sem maradhattam volna sokkal többet. Szóval nyert Misha és Milánó, viszont mivel ennyit tököltem lekéstem a 4 órás vonatot.

Mentem hát a következővel, a 6 órással, ami 8ra ért Milánóba. Misha egy 5 literes hordó sörrel várt rám szeretettel, amit be is pusziltunk gyönyörűségesen. Utána egy kis esti séta a városban majd nyomás haza aludni, hogy fittek legyünk a szombatra, ami alaposan próbára tette állóképességünket.

Egy lightos 6 órás városnézés után fociztunk 2 órát Misha koleszos haverjaival. Mind a ketten lesérültünk úgy ahogy. Ő a bokáját csavarta ki én pedig a combom tövét meg könyökömet az agresszív de gyakorlatlan játékstílusomnak köszönhetően. Ugyanakkor Misha 1 én meg 2 gólt lőttünk, szóval nem voltunk rosszak. Mint, ahogy azt most már látom, a lábam elsősorban csak izomlázban szenved(ett), mert nincs hozzászokva ennyi futáshoz illetve a nagy pályához. Na de mit nekünk a fájás, azért lementünk a konditerembe breakelni egy órát, és persze ha már ott voltunk gyúrtunk is egy kicsit. :) Aztán 11kor kezdődött a buli...

Koleszos buli volt, ahol minden résztvevőnek 5 eurot be kellett fizetnie a közösbe. Így több mint 100 ember és 700 euronyi pia gyűlt össze. Amikor elkezdett játszani a DJ, 11kor, még senki nem volt a táncparketten. Ezt kihasználva mi breakeltünk még egy kicsit Mishával, aki már a lábujját is fájlalta egy rossz landolás következtében. Szóval amikor már járni sem bírtunk a fájástól, kezdtünk becsiccsenteni és ismét annyira összeizzadtuk magunkat, mint fürdés előtt (meg kapott tőlem egy hátraszaltót is) végre sikerült lebeszélnem a breakdance battle folytatásáról és elkezdtünk integrálódni. Ami elég jól is sikerült, de azért mindent nem fogok közzé tenni az interneten. :D Elég az hozzá, hogy hajnali 6kor kapcsolta ki a DJ (Mattia Tommasone) a hangot és mi még akkor is ott voltunk.

Mondanom sem kell, másnap délután 7ig csak fetrengtünk és fájlaltuk testrészeinket. Sajnos azonban muszáj volt megmozdulnunk és hazamennem. Misha kijött velem a vasútállomásra, ahol hihetetlen módon ismét véletlenül összefutottunk Chiara Paduanoval, aki öccsét látogatta Milanoban. (Ők azok, akiknél laktunk Monfalconéban néhány hétre.) Így legalább nem egyedül kellett visszavonatoznom Genovába. És ismét nem jött kaller a vonaton, úgyhogy legközelebb harmadszor is felhasználhatom ugyanazt a jegyet a Milano-Genova útvonalon.

Képeket raktam fel Facebookra, de sajnos (vagy szerencsére) csak a városnézésről vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése